Scandinavian Design: Mød de danske skaberne bag ALL CAPS nye spil “Block Amok!”

 
Guest Post by Christian Hansen, ALL CAPS Games

Skandinavien er et sagnomspundent sted kendt for sine vikinge-rødder, der i de seneste år er blevet mere kendt for saml-selv-møbler, farverige plastikklodser, og nu også en hurtigtvoksende computerspilsindustri.

 

Spiludviklere i denne kolde region af verdenen er en tæt knyttet gruppe, hvor der tit bliver holdt møder, fester og andre sociale arrangementer, som ofte resulterer i hygge, sjov og endda også vidensdeling af og til.

 

Sommetider kommer der ikke noget direkte produktivt ud af møderne undtaget gode minder tømmermænd dagen efter, men fra disse arrangementer skabes der et fundament for gensidighed respekt og samarbejde, der styrker det lokale fællesskabet i spiludviklingsmiljøet.

Relationer med andre spiludviklere bliver bygget og vedligeholdt og de følgende møder bliver ofte indledt med samtaler startende med “Kan du huske dengang..”, før den glider over i mere seriøse emner såsom retention rates, eCPM og den nuværende situation på computerspils markedet.

 

Vores spilfirma ALL CAPS har nydt godt af disse tætte relationer vi har formet med de lokale spiludviklere igennem årene. Spiludvikling kan til tider være et stressende, omend sjovt, arbejde og når situationen bliver hektisk, er det rart, at være kunne trække på sit netværk af andre spiludviklere, der forstår de daglige udfordringer man står over for.

 

Der er en række forskellige spiludviklingsrelaterede uddannelser tilgængelige her i Danmark, og mange af dem er fokuseret på projektorienteret gruppearbejde. Dette betyder at man kommer til at arbejde tæt sammen med andre studerende og derved lærer man hurtigt, hvem man er god til at arbejde sammen med og hvad man selv er god til at bidrage med. Denne model har gjort, at overgangen fra at gå fra uddannelse til at starte eget firma har været mere naturlig for os.

 

De Skandinaviske regeringer har et økonomisk sikkerhedsnet til deres befolkning, hvilket gør det muligt at starte sit eget firma uden risici for at miste alt, hvis det skulle fejle. Dog er det, som i resten af verden, ikke gratis at drive et spiludviklingsfirma. Takket været de relationer, som vi har skabt med andre fra spilindustrien, lykkedes det os at møde investorer der troede på vores vision for spillet “Block Amok”, og ønskede at hjælpe os med at gøre visionen til en realitet.

 

Efter mange sene aftener er jeg stolt af, at kunne meddele at Block Amok, spillet mit hold har arbejdet på siden vi graduerede fra universitetet, er lige på trapperne til at blive tilgængelig på iOS App Store!Block Amok er centreret omkring at vælte en serie af konstruktioner ved at bruge forskellige unikke køretøjer med hver deres egenskaber. Spillet finder sted i en farverig verden, er holdt i en tegneserieagtig stil, og er et spil som både børn og voksne vil kunne få glæde af. Takket være det Skandinaviske spilfællesskab har vi været i stand til at udvikle et produkt, som vi er utroligt stolte over, og som vi næsten ikke kan vente med at vise frem for resten af verden! Hold øje med iOS App Store omkring marts måned efter “Block Amok” og forvent flere spil fra ALL CAPS i fremtiden!

 


:


Vungle's marketing team members have experience in gaming monetization, performance marketing, brand advertising, mobile analytics, app development and SaaS. We're former attorneys, journalists, research analysts, financial advisors and product managers. We are committed to producing content that helps brands and publishers across all verticals and industries grow their mobile businesses.

Connect with Vungle: